Artikel in Drogistenweekblad

DrogistenWeekblad is al meer dan 40 jaar het grootste onafhankelijke marketing vakblad voor de totale OTC-markt, apotheek, drogisterij, parfumerie, cosmetica- en gezondheidswinkel. In DW vind je informatie over nieuwe producten, maak je kennis met leveranciers, krijg je een kijkje in de keuken bij collegawinkeliers en word je op de hoogte gehouden van het branchenieuws. DW verschijnt elke twee weken.

Enkele weken geleden gaf ik een interview aan het DrogistenWeekblad. Hieronder vindt u de laatste alinea van het artikel inclusief een link naar het artikel op de website van BSM de Jong Therapeuten.

“Ook hier in de omgeving heb ik mooie samenwerkingen met drogisten en reformhuizen. Zij bellen mij om advies te vragen en ik stuur mijn cliënten naar hen door voor bijvoorbeeld een supplement.” Er zijn volgens haar een aantal voor de hand liggende situaties waarbij drogisten ouders door kunnen verwijzen naar een B.S.M.-therapeut in de buurt. “Huilbaby’s zou ik direct naar ons doorsturen, daar moet je geen dag langer mee wachten. Ook ouders die vragen hebben over slaap- en voedingsproblemen, leer- en gedragsproblemen kunnen bij een B.S.M-therapeut terecht.”

Volledige artikel